Servicii de transcriere materiale audio-video

Grupul Iatom vă oferă servicii profesioniste de transcriere a materialelor dumneavoastră. Nu doar atât, dar vă punem la dispoziție o gamă extinsă de servicii, ce include sincronizare text, traducere şi editare video, toate realizate de o echipă eficientă de traducători, designeri şi tehnicieni cu experienţă, care vin în întampinarea nevoilor dumneavoastră şi vă stau la dispoziţie pentru realizarea unui proiect de calitate.

Credem în integritate, perseverenţă şi hărnicie. Credem în raportul preţ-calitate. Credem în respectul pentru client, şi în adaptarea la nevoile lui. Credem că suntem parte a soluţiei indiferent de situaţie.

Dacă doriţi servicii de calitate, realizate prompt şi la un preţ competitiv, nu aveţi de ce să căutaţi mai departe. Eficienţa şi experienţa noastră ne recomandă ca parteneri de încredere, reuşind astfel să câştigam clienţi pentru colaborări de durată. Contactaţi-ne!

Traduceri audio / video

traduceri-thGrupul Iatom vă oferă servicii profesionale de traducere a materialelor video în şi din toate limbile de circulaţie internaţională. Traducerile sunt realizate de către o echipă de traducători experimentaţi, care lucrează cu atenţie pentru a obţine traduceri de calitate ale materialelor dumneavoastră.
Mai multe detalii »

Băncile, încurcate de numele arabe

nume-arabeBăncile internaţionale iau la puricat sute de milioane de dosare ale clienţilor pentru a găsi persoanele de pe noua listă neagră, emisă în urma ordinelor guvernelor de a bloca conturile unor lideri din Libia, Tunis şi Egipt. Numai că această sarcină pune personalul băncilor în dificultate, din cauza unei probleme cu totul speciale: multitudinea de feluri în care pot fi transcrise numele arabe.
Mai multe detalii »

Grupul IATOMTranscrieri audio-video: Zona Pantelimon, Delfinului, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Colentina, Chinatown, Niro, Dragonul Rosu, Europa, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon, Eroii Revolutiei, Brancoveanu, Oltenitei, Piata Sudului.
ANPC | Politica de confidenţialitate